W&J AUDIT

Professionele waardetoevoegers.

Onze kwalitatieve en snelgroeiende auditpraktijk vormt sinds 2007 een aparte bv. Waar Worrell & Jetten in Zoetermeer als multidisciplinaire dienstverlener is gespecialiseerd in onder andere accountancy, fiscale en juridische vraagstukken, ligt onze focus volledig op audits. Geen dertien in een dozijn audits, maar vrijwillige en verplichte audits met toegevoegde waarde. Met focus op de ontwikkeling van uw bedrijf. Met praktische tips en adviezen die u kunt toepassen in de praktijk, waarmee u uw organisatie naar een hoger plan tilt.

Waardetoevoegers

Dit betekent dat alle gespecialiseerde medewerkers van W&J AUDIT, of ze nu beginnend zijn of zeer ervaren, de titel ‘waardetoevoeger’ met trots dragen. Daar worden ze door ons ook op geselecteerd.

We werken in opdracht van lokale en regionale opdrachtgevers zoals midden- en kleinbedrijf, familiebedrijven, stichtingen en verenigingen. De kennis die we in huis hebben van de verschillende branches, bedrijven, organisaties en processen is enorm. Bovendien roemen opdrachtgevers onze ‘doe-maar-gewoon-mentaliteit’ en waarderen ze ons meedenkend vermogen.

Wilt u meer weten over ons enthousiaste team?

Leuk! Ervaar wat onze toegevoegde waarde is voor uw onderneming of organisatie. U bent van harte welkom