W&J AUDIT:

team met toegevoegde waarde.

Een W&J AUDIT professional word je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Stuk voor stuk hebben onze medewerkers de W&J factor. Wat dat inhoudt? De behoefte om van toegevoegde waarde te zijn. Dagelijks stropen ze enthousiast de mouwen op en leveren ze een bijdrage aan het succes van uw onderneming, stichting of vereniging. Dankzij hun analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden en vakkennis zijn ze in staat de audit te leveren die u verdient. Een grondige audit, waarmee u zicht krijgt op de kwaliteit en effectiviteit van uw bedrijfsprocessen. 

W&J =

Waarde & Juist.

We zijn van Waarde, van toegevoegde Waarde. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Juist betekent ‘als iets is zoals het moet zijn’. En dat geldt niet alleen voor de manier waarop wij zakendoen en samenwerken, maar ook voor de manier waarop we uw onderneming onder de loep nemen. Juist.

W&J =

Wij & Jullie.

Vanuit samenwerking bereiken we de beste resultaten. Dat geldt intern, maar zeker ook in de communicatie en het contact met onze klanten. Dus Wij & Jullie is gewoon een krachtige combinatie.

W&J =

Welkom & Jazeker.

Ondernemers kunnen met al hun vragen terecht bij onze specialisten. De deur staat altijd open, dus Welkom. Kom verder. En Jazeker is vrijwel altijd het antwoord op de vraag of we u kunnen helpen. Probeer het maar…

W&J =

Worst & Jus.

Pardon? We leggen het u uit. Houdt u van stamppot? Dan weet u dat een verse worst en smaakvolle jus echt het verschil kunnen maken. Zo werkt dat ook bij ons. We zijn de toegevoegde waarde. De kers en de slagroom op de audittaart. Bij ons mag u een schep er bovenop verwachten. ‘Mag het ietsje meer zijn?’ is bij W&J dan ook geen vraag: we doen het gewoon.  

Onze W&J AUDIT professionals stellen zich aan u voor…

Data-analist

Martijn de Koning

Gevorderd assistent-accountant

Giorgio Holband

Assistent-accountant

Ivor Boogaard

Accountant en (belasting)adviseur

Frank Duijvestijn

Controleleider

Rani Gajadhar – Koendan Panday

Directie & externe accountant

Tinka Pieterse

Manager & externe accountant

Rogier Groothuis

Directie & externe accountant

Erik Westerhof

Assistent-accountant

Johan Boer

Manager

Chantal Rappard

Controleleider

Ronald Luiijf

Interim-manager

Suzanne Jungschläger

Assistent-accountant

Mohamad Al Qadi

Controleleider Audit

Nouaman Latrache

Gevorderd assistent-accountant

Raimond Vogt

Controleleider

Omar Erraoui

Directie W&J AUDIT

Westerhof & Jieterse

Serieus, matchen die namen zo goed? Nee, helaas. Wij zijn Erik Westerhof & Tinka Pieterse. Als duo vormen wij de directie van W&J AUDIT. Samen bepalen we de koers en dragen we, ieder op onze eigen manier, bij aan het succes. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder ons team van enthousiaste en kundige collega’s én betrokken klanten. Onze meerwaarde als duo-directie, naast onze kennis en ervaring, schuilt vooral in onze oprechte interesse in de ander. En in onze wil om vanuit verbinding een bijdrage te leveren aan groei en ontwikkeling. Persoonlijk, betrokken, respectvol en met een dosis humor. 

Onze W&J top 5:

  • Wuske & Jiske
  • Waardevol & Juichen
  • Wakker & Juist
  • Waarborgen & Jarenlang
  • Welkom & Jezelf

Wilt u weten waarom dit onze favorieten zijn? Daar vertellen we graag meer over bij een verdere kennismaking.

Wat de kracht is van onze waardetoevoegers?

Daar hebben we een simpel antwoord op: ervaar het zelf in de praktijk.
We horen graag van u.