Ik had niet gedacht dat ik ooit voor een vrijwillige beoordeling zou kiezen.

Onafhankelijke beoordeling jaarrekening.

Betrouwbaar beeld met toegevoegde waarde.

Wilt u als ondernemer of stichting weten hoe betrouwbaar uw jaarcijfers zijn? Hoe het zit met de risicobeheersing? Of de kwaliteit en effectiviteit van uw processen en administratieve organisatie op orde zijn? Kies dan voor een jaarlijkse professionele beoordeling van uw jaarrekening. Zo krijgt u meer zekerheid over het reilen en zeilen van uw organisatie. 

Deze onafhankelijke beoordeling door onze accountants is een light versie van de (verplichte) controle van uw jaarrekening. Een beoordeling gaat minder ver dan een controle, heeft een ander prijskaartje, maar levert u wel belangrijke en waardevolle inzichten op. 

5 voordelen W&J AUDIT beoordeling jaarrekening

Onafhankelijk en objectief oordeel

Vanwege uw betrokkenheid bij de onderneming of organisatie is het voor u vaak lastiger om te bepalen of de cijfers en de interne processen op orde zijn.

Beheersing belangrijke risico’s

Wij hebben de kennis en ervaring om te beoordelen hoe het staat met uw risicobeheersing. U zult niet de eerste zijn bij wie we onbekende risico’s boven water halen.

Concrete adviezen voor verbetering

Deze praktische adviezen zullen wij rapporteren. Ze geven u handvatten om realistische verbeteringen door te voeren in uw organisatie. Daarna ontvangt u bij de jaarrekening een beoordelingsverklaring.

Inzet van specialisten

Onze gespecialiseerde accountants weten precies waar ze op moeten letten en werken volgens de voorgeschreven controle- en overige standaarden (COS 2400).

U staat centraal

We begrijpen uw business en spreken uw taal. We zijn onafhankelijk, denken mee en komen met heldere adviezen, tips en suggesties.

Kiest u voor beter en betrouwbaar?

Ervaar wat de toegevoegde waarde voor uw bedrijf of organisatie is als de specialisten van W&J AUDIT uw jaarrekening beoordelen. We gaan graag met u in gesprek.