Skip to main content

Assistent-accountant

(32-40 uur per week)

Functie
Als assistent-accountant draag je zorg voor de juiste uitvoering van wettelijke en vrijwillige controleopdrachten, met focus op administratieve organisatie en interne beheersing. Jij weet vakbekwaamheid en kwaliteitsbewustzijn te combineren met een zakelijke en resultaatgerichte manier van werken. Bij W&J AUDIT zijn we echte waakhonden en jachthonden. We waken over de kwaliteit en effectiviteit van organisaties en met ons professionele jachtinstinct weten we waar en hoe te speuren naar ongewenste risico’s. Naar onderste stenen die boven moeten komen. Naar problemen in processen die opdrachtgevers liever willen mijden. Natuurlijk ben je bekend met de maatschappelijke rol van de accountant en ben jij je bewust van relevante ontwikkelingen in de samenleving. Je werkt niet op traditionele wijze, maar maakt volop gebruik van innovatieve tools. Dat is alles bij elkaar helemaal accountant 3.0 dus…

Werkzaamheden
We werken voor organisaties die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf of de non-profit sector. Om je werk goed uit te kunnen voeren, ben je zeer regelmatig op locatie van de opdrachtgever aanwezig. Daarbij werk je in een (klein) team van enthousiaste collega’s. Wat je doet? 

 • Compleet inzicht krijgen in de processen van opdrachtgevers (vaststellen van opzet, bestaan en werking van de administratieve organisatie en interne beheersing).

 • Je controleert jaarrekeningposten (inclusief het uitvoeren van data-analyses).

 • Gestructureerd en met voldoende diepgang vastleggen van door jou uitgevoerde werkzaamheden.

Profiel
Wij nodigen je graag uit voor een Wij & Jij kennismakingsgesprek als je:

 • bezig bent, of van plan bent om te starten met, de RA-opleiding;

 • kwaliteits- en resultaatgericht bent;

 • doortastend en contactueel vaardig bent, met een goed gevoel voor klantcontact;

 • een proactieve teamspeler bent;

 • goed kunt plannen, organiseren en analyseren;

 • ons kunt uitleggen waarom jij een ‘waardetoevoeger’ bent; 

 • affiniteit met IT hebt.

Over W&J AUDIT
Onze kwalitatieve en snelgroeiende auditpraktijk vormt sinds 2007 een aparte bv. Waar Worrell & Jetten in Zoetermeer als multidisciplinaire dienstverlener is gespecialiseerd in onder andere accountancy, fiscale en juridische vraagstukken, ligt onze focus volledig op audits. Geen dertien in een dozijn audits, maar vrijwillige en verplichte audits met toegevoegde waarde. Met focus op de ontwikkeling van het bedrijf van onze opdrachtgevers. We werken in opdracht van lokale en regionale opdrachtgevers zoals midden- en kleinbedrijf, familiebedrijven, stichtingen en verenigingen. De kennis die we in huis hebben van de verschillende branches, bedrijven, organisaties en processen is enorm. Bovendien roemen opdrachtgevers onze ‘doe-maar-gewoon-mentaliteit’ en waarderen ze ons meedenkend vermogen. 

Solliciteer direct

Je solliciteert op: Assistent-accountant 3.0 (32-40 uur per week)
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.